Apple Watch Randevusuz Denenecek

Apple mağazalarında denemek isteyenler için ortamın hazırlandığı Apple Watch için artık şartlar değişti. Önceki dönem içerisinde Apple Watch denemek isteyen kullanıcıların ilk olarak randevu alması gerekiyordu.

Nisan ayında yurtdışındaki pek çok ülkede sunulduktan sonra geçen ay Türkiye’ye gelerek raflardaki yerini alan Apple Watch denemek isteyenler için ücretsiz bir şekilde mağazalar üzerinden hizmet sunuluyor. Bu konuda önceki dönemde şart olan randevu konusunda Apple tarafından radikal bir karar alındı. Alınan bu karar ile birlikte Apple Watch denemek isteyen kişilerin randevu almasına gerek kalmayacak. Mağazalara gidildiğinde boş bir standa giderek Apple Watch denemek mümkün olurken, kullanıcıların bu yenilik ile birlikte Apple Watch’a daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu durum özellikle Apple Watch almayı düşünenler için oldukça yararlı olacak. Mağazalarda denenebilecek olan Apple Watch’lar sayesinde cihaz hakkında daha fazla bilgi alınması ve koldaki deneyimin yaşanması mümkün olacak. Bu açıdan artık tüm vatandaşlar direk mağazaya gidebilecek.