Apple Watch

Apple Watch Sevilmedi

Apple tarafından test amaçlı kullanılması için bazı kişilere verilen Apple Watch ile ilgili ilk incelemeler yapıldı. Apple tarafından büyük umutların bağlandığı Apple Watch için yapılan değerlendirmeler her ne kadar süslü cümlelerle yapılsa da incelemelerdeki detaylar dikkat çekiyor. Öyle ki yapılan tüm değerlendirmelerdeki detaylar oldukça can sıkıcı duruyor.

Apple için yapılan en ciddi eleştiri bildirimlerin sürekli hayatınızı rahatsız etmesi. Öyle ki kolunuzda takılacak ve sürekli size bilgilendirmeler yapacak olan Apple Watch sosyal ağlardaki beğenme veya diğer bildirimleri ile ilgili sizi rahatsız ediyor. Üstelik bildirimler bileğinizde küçük dokunuşlar şeklinde yapıldığı için bu bir süre sonra can sıkıcı olabiliyor.

Yapılan eleştiriler en çok bu durumun üzerine yoğunlaşmış durumda. Bunun yanında yapılan eleştirilerin büyük bir çoğunluğu da performans konusunda. Yapmak istediniz işlemleri Apple Watch çok uzun bir süre içersinde gerçekleştirdiği için uygulamaları açmanız bile sorun olabilir. Bu bakımdan Apple Watch ile yaşanacak herhangi bir performans sorunu vatandaşlar tarafından olumsuz değerlendirilecektir. Zira cihaza olabilecek böylesine bir yavaşlık kullanıcılar tarafından rağbet görmeyecektir.