iOS 8.2 ile Apple Watch desteği geldi

iOS 8’in güncellemeleri üzerinde çalışmaya devam eden Apple tarafından geçtiğimiz gün içerisinde iOS 8.2 için dördüncü beta sürümü yayınlandı. Yayınlanan bu son beta sürümü ile iOS 8.2’ye Apple Watch desteği eklendi.

Over-the-Air, yani sadece kablosuz olarak güncellemeye sunulan iOS 8.2’ye ait dördüncü beta 12D5461b sürüm numarasına sahip bulunuyor ve güncelleme 34 farklı cihaz modeli için indirilebilir durumda. Uygulama geliştiriciler için yayınlanan bu son sürüm ile iOS 8.2’nin son kullanıcılar ile buluşmasına çok az kalmış oldu.

OTA olarak yayınlanmasının ardından Geliştici Merkezine de eklenen iOS 8.2’ye ait dördüncü beta’nın sürpriz bir içeriği de bulunuyor.

iOS 8.2 Beta4 - Apple Watch Desteği

 

Daha önceki iOS sürümleri ve iOS 8.2 betalarında herhangi bir şekilde Apple Watch kullanımı için destek içermiyordu. Son güncelleme ile Apple Watch desteği sunulmaya başlanmış oldu.

Böylece Mart sonu gibi piyasada olması  beklenen Apple Watch için çıkan ertelendi haberlerini yalanlar nitelikte bir güncelleme olma özelliğini de taşımış oldu.