Apple Watch E PTT Avm’de Satışta

Apple’ın ortalığı karıştıran tüm giyilebilir teknolojileri gözden geçirme gereği doğuran cihazı Apple Watch, Türkiye’de EPTT Avm‘de satışa sunuldu.

2.098.-TL’lik satış etiketiyle şu an satışta bulunan cihaz Apple’ın 42 mm’lik Sport versiyonu. Kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile satışı duyuran E PTT AVM, Türkiye’de ilk ve şu an için tek yasal satıcı konumuna geldi. Türkiye’deki geniş kargo ağıyla sorunsuz hizmet veren E PTT AVM, ürün yelpazesini de geniş tutarak müşteri memnuniyetini ve tercih edilme yüzdesini yukarılara çekmeyi planlıyor.

Ücretsiz kargo ve kredi kartına dokuz taksit seçeneğiyle satışa sunulan Apple Watch, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Ancak E PTT AVM’nin ne kadar stok yaptığı bilinmiyor. Apple Türkiye garantisiyle satışa sunulan Apple Watch, ilgi göreceğe benziyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde 399$’lık satış fiyatıyla satışa sunulan cihaz, Türkiye’deki vergi sistemi ve dolar kuru dolayısıyla oldukça pahalı sayılabilecek 2.098.-TL‘lik fiyat ile satışa sunuldu.