Apple Watch, Tim Cook

Apple Watch İçin Türkiye Müjdesi

Ön sipariş döneminin açılmasını ardından yüksek satış oranlarına ulaşan ve 1 milyonu geçen Apple Watch kullanmak isteyen Türkiye’deki kullanıcılar için müjde Tim Cook’tan geldi.

Belirli bölgelerde satışa çıkartılan Apple Watch’un Türkiye’deki satış tarihi ile ilgili açıklamalar yapan Apple’ın en yetkili ismi Tim Cook, yaptığı bu açıklama ile birlikte uzun süredir akıllarda soru işareti oluşturan soruya da yanıt vermiş oldu.

Haziran ayı ile birlikte farklı ülkelerde de satışa çıkacak olan Apple Watch’un satışa çıkacağı ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunduğunu söyleyen Tim Cook, böylece müjdeyi de vermiş oldu.

Apple satış stratejisinde ülkeleri gruplara bölerken, ilk olarak birinci grup ülkelerde ürünlerini satışa çıkartıyor. Türkiye ise 2. Grupta yer aldığı için ürünlerin satışa çıkması 3-4 ay sonra gerçekleşiyor.

Apple Watch şu an için Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallık ve ABD gibi ülkelerde satışa çıkmış durumda. Cihaz için ise en az 350 Dolar vermeniz gerekiyor.