Apple Watch Sahipleri Memnun Mu?

Apple Watch çıktığı ilk günden beri çeşitli tartışmaları beraberinde getirmeye devam ediyor. Satışa başlanıldığından bu yana 3 milyonun üzerinde satış yapan Apple Watch, gündemden düşmüyor.

Son olarak ünlü yatırımcı olan Fred Wilson’un Apple Watch için yaptığı anketler yeni bir tartışma konusu başlatacağa benziyor. Fred Wilson 2.5 ay arayla yaptığı anketlerin verilerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşılan veriler bir hayli şaşırtıcı.

Anketlere göre Apple Watch’a ilgi bir hayli azalıyor. Normal saatlerin günlük kullanım oranı yüzde 95 olduğu tahmin ediliyor. İlk ankette Fred Wilson’a göre kullanıcıların yüzde 81’i Apple Watch’u her gün kullanıyorken bu oran 2.5 ay sonra yüzde 70’e düştüğü görüldü.

Bir diğer düşüşte olan konu ise Apple Watch ‘un önerilme oranı. Kullanıcıların büyük bir kısmı Apple Watch’un hayatlarını değiştirecek bir cihaz olduğuna inanmıyor. Anketlere göre Apple Watch kullanıcıların yüzde 45’i Apple Watch ‘u önermiyor. Bu anketler Apple Watch’un resmi anketleri olmasa da kullanıcıların Apple Watch hakkında bir bilgi sahibi olmamıza yardımcı oluyor.